Doerak 700 "Black Molly"

 

 

 

 

 

 


Beweeg met uw muis over de foto's voor een grotere foto.


Lengte: 7,00 meter - Doorvaarthoogte: 1,90 meter - Breedte: 2,80 meter - Diepgang 0,65 meter - Watertank: 100 liter - Motor: diesel 20 P.K. - Diesel: 100 liter - Boordspanning: 12 v


Zeer mooie Doerak 700, compleet nieuw in de verf. De ramen zijn ook klapbaar waardoor er een doorvaarhoogte van slechts 1,90 m gerealiseerd kan worden. Bij de meeste doerakken die worden aangeboden zijn de ramen niet meer klapbaar. Dit is dan ook redelijk uniek te noemen.

Op de motor is een olie beveiligingsysteem geplaatst; Wanneer de oliedruk weg zou vallen wordt de brandstof toevoer automatisch gestopt, waardoor de motor uitvalt en dus niet kapot gaat. Wanneer er geen olie druk is en er geen dergelijk systeem is ingebouwd zal de motor kapot gaan. Dit is een zeer goed systeem en verzekerd u voor een langere plezier van het schip, de motor zal niet snel defect raken! Meer informatie over het systeem kunt u bij bezichtiging krijgen indien gewenst. (De kosten voor dit systeem is c.a. 1000 a 1500 euro voor een dergelijke motor)

De boot is in november 2012 geheel opnieuw in de verf gezet, van onder tot boven. De gangboorden zijn compleet kaal gehaald, tot-aan het staal.

Van de zitbanken kunnen twee slaapplaatsen gemaakt worden. Voor in de punt is overdwars nog een (kinder)bed. Ook is er in de stuurhut een slaapplaats te creŽren (achterbank). Deze Doerak is dus geschikt voor 3 volwassenen, maar ook ideaal voor een gezin met 1 Š 2 kinderen.

De boot beschikt over:

- RVS Gasstel, 2 pits.
- Koelbox op gas
- O.W. Toilet
- Cabrioletkap
- Nieuw gestofeerde kussens
- Stootkussens
- Volvo 20 P.K. Diesel motor. 
- Motor beveiligingsysteem

Vraagprijs 8.500 euro.

<- Vorige pagina

 

© Intership b.v. 2013 - Niets van deze website mag worden gekopieerd of gebruikt worden zonder toestemming van Intership b.v.